Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krijumčarili 77 kilograma kokaina

Šestorica Srba i Crnogoraca uhapšeni su u španskoj luci Taragona, u akciji koju su na razotrkivanju međunarodnog krijumčarskog kanala kokaina vodile srpska Bezbednosno informativna agencija (BIA), crnogorska policija i američka DEA. Kod uhapšenih je nađeno 77 kilograma kokaina i sedam hiljada evra.

ako "Blic” saznaje u Španiji su uhapšeni Srbi, Dražen Krasić (25) iz Kline, Dalibor Dramićanin (35) iz Inđije i Goran Crnomarković (33) i Crnogorci, Vuk Popović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (21), Ilija Brkanović (26) i Nikola Mrvaljević (31).

Kokain je do Španije prokrijumčaren trgovačkim brodom, a po pristajanju uhapšena su četvorica osumnjičenih dok su ostala dvojica privedena u obližnjem gradu Salou.

Dosadašnji podaci ukazuju da je ova grupa imala svoje baze, u svim važnim zonama od Južne Amerike do Španije, ali i u Srbiji i Crnoj Gori.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.