Kraljevo tuguje za omiljenim profesorom

Izvor: Večernje novosti, 15.Apr.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo tuguje za omiljenim profesorom

U gradu na Ibru šok posle pogibije Ilije Markovića u udesu. Lekari se bore za život ćerke i žene, Ivane i Gordane POSLE stravičnog udesa koji se u subotu ujutro dogodio na Ibarskoj magistrali u kraljevačkom naselju Grdica u kojem je poginuo Ilija Marković (53) iz ovog grada, a četiri osobe teško povređene, Kraljevčani su u šoku. U gradu na Ibru iskreno žale za svojim tragično nastradalim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sugrađaninom, profesorom stručnih predmeta u ovdašnjoj Mašinsko-tehničkoj školi "14. oktobar". U udesu su teške povrede zadobile njegova ćerka Ivana (21) i supruga Gordana (49) koje su zbrinute na Odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice "Studenica" i, kako saznajemo u ovoj medicinskoj ustanovi, njihovo stanje je do zaključenja ovog broja bilo klinički stabilno. Lekari, međutim, ukazuju na to da su obe životno ugrožene. Gordanina sestra bliznakinja Svetlana L. (49) je zbog teške povrede oka i frakture lica hitno prevezena u beogradski Urgentni centar, dok će i njen suprug Dragan L. (53) sa prelomom rebara i kontuzijom pluća najverovatnije biti prebačen na dalje lečenje u Beograd. PROČITAJTE JOŠ - STRAVIČAN UDES KOD KRALjEVA: Preticanjem pravo u smrt (FOTO) Prema nezvaničnim informacijama, ova porodica je u subotu jednim automobilom krenula za Beograd. Na samom izlasku iz Kraljeva, Ilija je upravljajući "hjundaijem" pokušao da pretekne traktor sa prikolicom i pod još nerazjašnjenim okolnostima direktno se sudario sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Od zadobijenih povreda Ilija je na mestu preminuo. - Tragedija, šta drugo da vam kažem. Kao diplomirani inženjer mašinstva, Ilija je predavao stručne predmete. Bio je omiljen i među đacima i među kolegama. Svi učenici su ga mnogo voleli. U šoku i neverici je ceo kolektiv - kaže jedan od Ilijinih kolega iz MTŠ "14. oktobar". - Nadam se da će se njegova kćerka Ivana i supruga Gordana, sa kojom još ima dvadesettrogodišnju kćerku i četrnaestogodišnjeg sina, uspešno i brzo oporaviti. Kamere zabeležile trenutak tragedije / Foto printskrin OBDUKCIJA KAKO nezvanično saznajemo, obdukcija Ilijinog tela biće završena u narednih nekoliko dana. Nakon toga će biti poznati mesto i vreme sahrane.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KRALJEVO TUGUJE ZA PROFESOROM Stradao u stravičnom sudaru sa kamionom, prijatelji u šoku: "Nije nam jasno šta se dogodilo, bio je odličan vozač"

Izvor: Blic, 15.Apr.2019

Ilija Marković (53) profesor u Mašinsko-tehničkoj školi "14 oktobar" u Kraljevu, poginuo je u subotu ujutru u direktnom sudaru "hjundaija i30" kojim je upravljao i kamiona. Pored njega teško je povređeno još četvoro osoba iz automobila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.