Kraljevo: Voz udario u kombi, 2 povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2017, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Voz udario u kombi, 2 povređeno

U selu Konarevo kod Kraljeva voz je, na neobeleženom pružnom prelazu, udario u kombi firme "Milkop" pri čemu su dve osobe, starosti oko 45 godina, teško povređene i vatrogasci pokušavaju da ih izvuku iz smrskanog vozila, javlja RTS.

Navodi se da se nesreća dogodila oko 7.00 kada je voz udario u kombi u gusto naseljenom zaseoku Janković u selu Konarevo.

U kombiju su bili muškarac i žena, starosti oko 45 godina, koji su zadobili teške telesne povrede. Vozilo je potpuno smrskano a vatrogasci pokušavaju da povređene izvuku iz vozila.

Ekipe Hitne pomoći i vatrogasci su na licu mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz udario u kombi kod Kraljeva: Vozilo potpuno smrskano, muškarac i žena teško povređeni

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jun.2017

U selu Konarevo kod Kraljeva voz je, na neobeleženom pružnom prelazu, udario u kombi. Dve osobe, starosti oko 45 godina, teško su povređene i vatrogasci pokušavaju da ih izvuku iz smrskanog vozila...Nesreća se dogodila oko 7.00 kada je voz udario u kombi u gusto naseljenom zaseoku Janković u selu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Nesreća kod Kraljeva: Voz udario u kombi na pružnom prelazu, dvoje povređeno

Izvor: BKTV News, 04.Jun.2017

U selu Konarevo kod Kraljeva voz je, na neobeleženom pružnom prelazu, udario u kombi firme "Milkop" pri čemu su dve osobe, starosti oko 45 godina, teško povređene i vatrogasci pokušavaju da ih izvuku iz smrskanog vozila, javlja RTS...Navodi se da se nesreća dogodila oko 7 sati kada je voz udario...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.