Krali naftu sa bugarskog broda u Smederevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 10:59

Krali naftu sa bugarskog broda u Smederevu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za bezbednost na rekama, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Smederevu, brzim i efikasnim radom, rasvetlili su krivično delo teška krađa, koje je izvršeno na jednom bugarskom brodu i podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno skladištenje akcizne robe, policija će podneti krivičnu prijavu protiv pedesetdvogodišnjeg muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz okoline Smedereva, saopštio je MUP.

Krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda podneće protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca sa teritorije ovog grada i tridesetogodišnjaka iz Kovina koji se tereti i za krivično delo teška krađa.

Tridesetogodišnji muškarac se tereti da je sa broda ukrao 1.250 litara nafte, i zajedno sa dvadesetdvogodišnjim osumnjičenim, tu naftu prodao pedesetdvogodišnjem muškarcu, u čijem je dvorištu i pronađena.

Krivične prijave biće podnete nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.