Kragujevac: Požar u šestospratnici, stanari evakuisani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Požar u šestospratnici, stanari evakuisani

U jednoj šestospratnici u Kragujevcu danas je izbio požar u kom su izgorela dva stana u potkrovlju, stanari su evakuisani i nema povređenih, objavio je "Blic".

Komandant Vatrogasno spasilačke brigade Nenad Milošević je izjavio da je u gašenju požara angažovano sedam vozila i 17 vatrogasaca, ali da "specifična krovna konstrukcija otežava posao oko sanacije vatre".

Evakuisani su stanari zgrade, a među njima je bilo i dece, kao i jedna beba.

"Među >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stanarima nema povređenih, na vreme su sklonjeni od opasnosti. U požaru se pojavio gust dim od ispune kojom je pravljena izolacija u potkrovlju. Dva vatrogasca su zbog udisanja dima poslata u Klinički centar na inhalaciju. Uzrok požara će se znati tek nakon uviđaja", kazao je Milošević za "Blic".

Požar je izbio oko 10 sati u Ulici Vojislava Kalanovića.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Izgoreo deo šestospratnice u Kragujevcu, stanari evakuisani na vreme

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2019

Dva stana izgorela su u požaru koji je danas oko 10 časova izbio u šestospratnici u Ulici Vojislava Kalanovića u Kragujevcu, a svi stanari su na vreme evakuisani i nije bilo povređenih...Komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Nenad Milošević je izjavio za "Blic" da je u gašenju požara angažovano...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.