Kovin: Kombi pun krijumčarene nafte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovin: Kombi pun krijumčarene nafte

Carinici su juče, pružajući asistenciju policiji u Kovinu zaplenili 3.000 litara krijumčarene nafte koja je pronađena u prikolici jednog kombija.

Vozilo rumskih registarskih oznaka, za čijim se volanom nalazio 35-godišnji Leskovčanin, zaustavljeno je zbog sumnje da se u njemu nalazi gorivo stranog porekla bez plaćenih carinskih dažbina.

Tom prilikom vozač kombija je priznao da je naftu kupio za lične potrebe od krijumčara na obali Dunava koji je pretaču >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa stranih brodova.

Kombi je radi detaljne carinske kontrole dopraćen do policijske stanice u Kovinu, gde su carinici ustanovili da se u prikolici nalazi 3 bidon kocke od po 1.000 litara do vrha pune nafte.

Kako vrednost zaplenjene robe premašuje trećinu vrednosti vozila, i ono se privremeno zadržava do okončanja postupka protiv vozača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.