Kosovo: Na svadbi upucane tri žene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Na svadbi upucane tri žene

Kosovska policija je saopštila da su dva muškarca uhapšena i određen im je pritvor zbog sumnje da su pucajući iz kalašnjikova i pištolja, ranili tri ženske osobe.

RTK2 prenosi da se incident dogodio sinoć na svadbi u selu Trnje nadomak Suve Reke.

Navodi se da su ranjene žene odmah prebačene u prizrensku regionalnu bolnicu, a nakon pružene prve pomoći jedna je prevezena u Univerzitetsko klinički centar u Prištini na dalje lečenje.

Kosovska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je saopštila da su istražitelji u kućama osumnjičenih naknadno pronašli oružje "kalašnjikov", kako je navedeno "jugoslovenske proizvodnje", pištolj i desetak metaka i okvire za municiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.