Konj povredio 2 osobe u Ustaničkoj

Izvor: B92, 25.Jun.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konj povredio 2 osobe u Ustaničkoj

Beograd -- Muškarac star oko 78 godina povređen je oko 11.20 sati kada je na njega naleteo konj na uglu Ustaničke i ulice Vojislava Ilića.

Žena stara oko 65 godina zadobila je lakše povrede kolena.

Konja su sa mesta nesreće udaljili policajci, a prema nezvaničnim informacijama njegov vlasnik R. K. nije trenutno u Srbiji.

Konj je, kako nezvanično saznaje Blic, galopirao Ustaničkom ulicom nekoliko puta gore-dole, izbegavajući automobile, da bi onda prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kroz grupu ljudi koja je čekala da pređe ulicu na pešačkom prelazu, na uglu ove i Ulice Vojislava Ilića.

/* (c)AdOcean 2003-2010, blic.rs.Blic.rs.Blic.rs.Vesti.468X60_Info paket 2 (Hronika, Beograd, Srbija, Vijvodina, Republika Srpska, Reporta_a, Dodatak)_Gornji */ ado.slave('adoceanringierrsvlctjwomzh', {myMaster: '4R9R8m_fH.r.DlwcdiHaJZSuYvEiuBI1slF2qv03_m3.67' }); if(typeof adoceanringierrsvlctjwomzh=='function'){adoceanringierrsvlctjwomzh();} Tada je konj oborio muškarca, koji je sa povredama glave kolima Hitne pomoći u svesnom stanju odvezen u Urgentni centar.

Žena stara oko 65 godina zadobila je lakše povrede kolena pošto se, bežeći od gužve koja je nastala, saplela i pala. Lekari su njene povrede sanirali na licu mesta.

Kako pričaju očevici, ovaj rasni konj došao je iz pravca okretnice autobuske linije 31, a ulicom je galopirao više od 20 minuta. Njega su dvojica prolaznika zadržali i zavezali za obližnje drvo dok nije stigla policija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.