Izvor: Blic, 28.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolima bežao od policije i udario u 'maricu'

Kolima bežao od policije i udario u 'maricu'

BEOGRAD - Posle gotovo jednočasovne automobilske jurnjave po beogradskim ulicama, koja je podsećala na scene iz akcionih filmova, policija je juče ujutru uhapsila Miloša M. (18) i Boška V. (34).

Prvo je policijska patrola u Zemunu pokušala da zaustavi 'golf 2' u kojem su bili Boško V. i vozač Miloš M. Mladići se nisu zaustavili, već su nastavili vožnju ka Novom Beogradu. Policajci su odmah radio vezom javili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolegama za mladiće u 'golfu' i krenula je potraga. U slalomu po novobeogradskim bulevarima, 'golf' je uspevao da utekne policijskim automobilima. Begunci su se preko Starog tramvajskog mosta uputili ka centru grada - do Ulice Gavrila Principa. Odatle su krenuli ka Brankovom mostu i vratili se na Novi Beograd.

U Ulici omladinskih brigada čekala ih je interventna patrola, koja je preprečila svoje vozilo. 'Golf' je silovito udario u džip patrole, ali, na sreću, ni policajci ni begunci nisu povređeni.

Iz slupanog 'golfa' izvučeni su begunci, a odmah je urađen i alko-test koji je pokazao da je Miloš M. vozio pijan.

Obojica su odmah odvedena u policijsku stanicu gde im je određeno zadržavanje do 48 sati. Posle toga će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji.

Kako saznajemo, protiv Boška M. i Miloša M. biće podnete krivične prijave zbog ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja.

A. Ž. A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.