Klina: Srbi napadnuti na spavanju

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klina: Srbi napadnuti na spavanju

Tri nepoznate osobe upale su u noći između nedelje i ponedeljka u kuću Nede i Miodraga Konić u Klini na Kosovu i Metohiji, nanele im telesne povrede i opljačkale ih, prenosi RTK 2.

Konići imaju povrede na grudima od udaraca tupim predmetom, izjavio je predsednik Privremenog opštinskog organa u Klini Božidar Šarković.

Stariji bračni par je bio na spavanju kada su napadači upali. Osim što su ih fizički napali, odneli su im 140 evra i 30.000 dinara. Slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je prijavljen policiji, koja je izvršila uvđaj.

Napad na Koniće nije prvi od kako su se pre više godina vratili u Klinu. Slični napadi proteklih mesec dana dogodili su se povratnicima u Drsniku, Klinavcu i drugim selima oko Kline.

Policija nije saopštila da je uhvatila bilo kog počinioca tih napada.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljeni bezočni napadi na povratnike u Klini

Izvor: KMnovine.com, 18.Maj.2015

Neda i Miodraga Konić u Klini napadnuti su noćas u svojoj kući. Tri nepoznate osobe upale posle ponoći, nanele im telesne povrede i opljačkale ih....    .Konići iz Kline, meta napadača.    ...Konići imaju povrede na grudima od udaraca tupim predmetom, prenosi šiptarska...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.