Izvor: CrnaHronika.rs, 05.Dec.2011, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladovo: Zadavio majku zbog rakije

Uhapšeni Mića Paunović iz Kladovskog sela Manastirica počinio monstruozni zločin. Nesrećnu ženu sin prvo pretukao, zatim ubio golim rukama, pa pozvao hitnu pomoć.Još jedan monstruozan zločin potresao je Kladovo! Mića Paunović (36), iz ovdašnjeg sela Manastirica, u subotu uveče je, najpre brutalno pretukao, a potom i golim rukama zadavio svoju majku Jelisavetu (73)!
Po saznanjima do kojih su, iz krugova bliskih istrazi došle “Novosti”, Mića, koji je epileptičar, majku je ubio jer mu ova nije dala novac da kupi rakiju!
- Mića je u subotu uveče, već pripit, ušao u kuću u selu Manastirica u kojoj živi sa svojom majkom - kaže naš izvor. - Tražio je od nje novac da bi kupio rakiju, ali je Jelisaveta to odbila. Rekla mu je da se uzme u pamet, jer je bolestan i ne bi trebalo da pije, nakon čega je krenula u drugu sobu.
Međutim, Miću je majčino objašnjenje razjarilo. Nesrećnu ženu je dohvatio za kosu i počeo besomučno da je tuče. Jelisaveta je, oblivena krvlju, pala na pod, a sin joj je prišao, seo na nju i zadavio je - golim rukama!
NOVO UBISTVO Ubistvo Jelisavete Paunović drugo je koje se u Kladovu desilo u poslednjih nedelju dana. Pre ovog, u selu Davidovac, Aleksandar V. (61) je sa više udaraca motikom, najpre onesvestio, a potom plastičnom kesom i zadavio svog komšiju Bogosava Jovanovića. Ubistvu je prethodila svađa oko međe, koja je trajala gotovo tri decenije.
- Nakon što je nesrećna žena prestala da daje znake života, Mića je otišao do prvog komšije i tražio da pozove Hitnu pomoć. Kazao mu je da je njegova majka pala sa merdevina dok je pokušavala da sa tavana spusti neke stvari i gadno se povredila - nastavlja naš izvor.
Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta. Međutim, dežurni lekar je posumnjao u Mićinu verziju priče i odmah je o događaju obavestio i policiju. Po izlasku na lice mesta, istražni sudija Višeg suda u Negotinu, koji je obavio uviđaj, naložio je obdukciju tela nesrećne žene, koja je nedvosmisleno pokazala da je Jelisaveta - zadavljena!
- Pritisnut dokazima, Mića je, u prisustvu advokata, priznao da je ubio majku - zaključuje naš izvor. - Njemu je podneta krivična prijava zbog ubistva i određen mu je dvodnevni pritvor, nakon čega je sproveden u Okružni zatvor u Negotinu.
Jelisaveta Paunović je sahranjena u nedelju na groblju u Manastirici.
Povezane vesti:
Kladovo: Starica pronađena mrtva u kući
Izvor: novosti.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.