Kina: Tri osobe poginule u eksploziji gasa u restoranu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2021, 09:18

Kina: Tri osobe poginule u eksploziji gasa u restoranu

Tri osobe su poginule, a više od 30 je povređeno kada je danas eksplodirao gas u restoranu u Kini, saopštili su državni mediji i okružni zvaničnici.

Eksplozija u severoistočnom gradu Šenjangu razbila je stakla na prozorima susednih zgrada i zaustavila saobraćaj, preneo je Rojters.

Od restorana nije ostalo ništa izuzev nosećih stubova, dodaje britanska novinska agencija pozivajući se na video snimke koji kruže na kineskim društvenim mrežama.

Više od 100 vatrogasaca poslato je na mesto nesreće. Vlasti istražuju uzrok eksplozije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija gasa u restoranu u Šenjangu, troje poginulih i preko 30 povređenih

Izvor: RTS, 21.Okt.2021

Tri osobe su poginule, a više od 30 je povređeno kada je gas eksplodirao u restoranu u kineskom gradu Šenjang, saopštili su okružni zvaničnici. . Snažna eksplozija gasa u Šenjangu, na severoistoku Kine, razbila je stakla na prozorima susednih zgrada. Oštećeno je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.