Katastar prima papirna dokumenta do kraja 2020.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katastar prima papirna dokumenta do kraja 2020.

Republički geodetski zavod pozvao je građane da zbog uvođenja novog sistema upisa u katastar, koji počinje od 1. jula ove godine, ne stvaraju nepotrebne gužve, jer će službe za katastar nepokretnosti postupati sa starom dokumentacijom, kao i do sada, do 31. decembra 2020. godine.

Povodom gužvi koje su prethodnih dana nastale pred šalterima službi za katastar nepokretnosti, Republički geodetski zavod obaveštava građane da i dalje mogu podnositi stare ugovore i drugu dokumentaciju potrebnu za upis u katastar u papirnoj formi po starom zakonu do 31. decembra 2020. godine, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Geodetski zavod apelovao na građane da ne stvaraju gužve pred šalterima

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2018

Republički geodetski zavod apelovao je na građane da ne stvaraju gužve pred šalterima službe za katastar nepokretnosti zbog uvođenja novog elektronskog sistema upisa od 1. jula, jer će do kraja 2020. moći da podnose dokumenta za upis kao i do sada - u papirnoj formi...Kako se navodi u saopštenju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.