Karaburma:U pljački ranjene 4 osobe

Izvor: B92, 20.Okt.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karaburma:U pljački ranjene 4 osobe

Beograd -- Četiri osobe, od kojih su dva policajca, jedan građanin i izvršilac, teško su ranjeni pri pljački "Komercijalne banke" u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi.

Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović rekao da su četvorica ranjenih primljeni u tu zdravstvenu ustanovu sa težim povredama glave.

Jedan povređeni policajac je, kako je naveo, na odeljenju intenzivne nege, a drugi na odeljenju poluintenzivne nege, dok je treća osoba sa povredama glave i vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u operacionoj sali.

Jovanović je dodao da je čovek za kojeg se veruje da je napadač na reanimaciji.

Kako je ranije agenciji Beta rekla Nada Macura, lekarka Hitne pomoći koja je intervenisala, jedan policajac (41), ranjen je u potiljak i bio je bez svesti, dok je drugi policajac, od 32 godine, pogođen u lice.

Nada Macura je dodala da su u Urgentni centar prevezeni i jedan mladić od 25 godina, za kojeg se veruje da je napadač, sa povredama glave, kao i muškarac (30) koji je ranjen u vrat i u svesnom je stanju.

Pljačka se dogodila oko 14.30 i tamo su odmah došla četiri vozila hitne pomoći. Na mestu događaja je bio direktor Veljović sa saradnicima.

Kako saznaje reporter B92, jedan od pljačkaša uhvaćen je kod Pančevačkog mosta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačka banke na Karaburmi

Izvor: RTS, 20.Okt.2011

Dvojica policajaca i jedan građanin teško ranjeni prilikom pljačke "Komercijalne banke" na Karaburmi. Pljačkaši uhapšeni...Četiri osobe, među kojima su dvojica policajaca i jedan građanin, teško su ranjene u pokušaju pljačke "Komercijalne banke" u Ulici Marijane Gregoran, u beogradskom naselju...

Nastavak na RTS...

Uhapšen drugi pljačkaš banke na Karaburmi

Izvor: Studio B, 20.Okt.2011

Beogradska policija uhapsila je večeras u blizini Pančevačkog mosta drugog pljačkaša "Komercijalne banke" u beogradskom naselju Karaburma, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije...Prilikom pljačke ekspoziture te banke u ulici Marijane Gregoran ranjene su četiri osobe, od kojih su...

Nastavak na Studio B...

Četiri osobe ranjene u pljački na Karaburmi

Izvor: NaDlanu.com, 20.Okt.2011

BEOGRAD, 20. oktobra 2011. (Beta) - U pljački banke koja se dogodila danas poslepodne u beogradskom naselju Karaburma, četiri osobe su teže ranjene i nalaze se u Urgentnom centru, rekao je agenciji Beta portparol te ustanove Drago Jovanović... BEOGRAD, 20. oktobra 2011. (Beta) - U pljački banke...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.