Kamion udario u nadvožnjak pa se prevrnuo

Izvor: RTS, 17.Dec.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion udario u nadvožnjak pa se prevrnuo


Prevrnuo se kamion nakon što je udario u nadvožnjak na skretanju za Muzej vazduhoplovstva kod Aerodroma "Nikola Tesla". Vozač je lakše povređen, a obustavljen je saobraćaj na tom skretanju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamion udario u nadvožnjak kod aerodroma, obustavljen saobraćaj

Izvor: B92, 17.Dec.2019

Na skretanju za Muzej vazduhoplovstva kod Aerodroma "Nikola Tesla" večeras se prevrnuo kamion nakon što je udario u nadvožnjak...Vozač je lakše povređen, javio je RTS...Na tom skretanju saobraćaj je obustavljen...Vozač kamiona je gornjim delom vozila udario u nadvožnjak, koji se od siline udarca...

Nastavak na B92...

Kamion udario u nadvožnjak kod beogradskog aerodroma

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2019

BEOGRAD - Prevrnuo se kamion nakon što je udario u nadvožnjak na skretanju za Muzej vazduhoplovstva kod Aerodroma "Nikola Tesla". Vozač je lakše povrijeđen, a obustavljen je saobraćaj na tom skretanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.