Kamenovan radnik Elektrodistribucije u Leskovcu

Izvor: RTS, 18.Maj.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovan radnik Elektrodistribucije u Leskovcu

Radnik je lakše povređen kada su nepoznate osobe kamenovale ekipu inkasanata leskovačke Elektrodistribucije, koja je pokušavala da otkrije krađu struje.
Incident se dogodio pre podne u Ulici žrtava fašizma u Leskovcu. U saopštenju Elektrodistribucije se navodi da je povređeni Slobodan Kocić, koji je zadobio povrede glave i noge, zbrinut u urgentnom centru u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Leskovcu, prenosi Beta. 
U leskovačkoj Elektrodistribuciji godinama se ukazuje na problem ugrožavanja sigurnosti radnika, koji su "konstantno izloženi napadima bahatih pojedinaca".
"Radnici Elektrodistribucije pri tome samo izvršavaju svoj posao, u funkciji zaštite imovine državnog preduzeća – naplate prodate električne energije i sprečavanja krađe električne energije. Još jednom apelujemo na nadležne državne organe da preduzmu mere i donesu propise kojima bi se trajno sprečili ovakvi napadi na naše radnike", zaključuje se u saopštenju tog državnog preduzeća.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamenovana ekipa Elektrodistribucije, povređen jedan radnik

Izvor: Blic, 18.Maj.2015

Nepoznate osobe kamenovale su danas ekipu inkasanata leskovačke Elektrodistribucije, koja je pokušavala da otkrije krađu struje, i pri tom povredile jednog radnika...U saopštenju Elektrodistribucije navodi se da se incident dogodio pre podne u Ulici Žrtava fašizma 64a u Leskovcu. Tom prilikom kamenicama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.