KRAJ DRAME U BRČKOM Pronađena i devojčica koja je nestala sa bratom

Izvor: Blic, 24.Jul.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ DRAME U BRČKOM Pronađena i devojčica koja je nestala sa bratom

Petogodišnja devojčica iz brčanskog sela Rašljani, koja je zajedno sa bratom nestala prošli vikend, nađena je živa danas popodne u šumskim vrletima na području opštine Srebrenik, potvrdio je portparol Policije Brčko distrikta Halid Emkić.

Za Elvedinom Alićem i njegovom sestrom se tragalo od prošlog vikenda

Emkić je rekao novinarima da je devojčica zbog teške iscrpljenosti prevezena u Klinički bolnički centar u Tuzlu i da za sada nema više detalja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vezi njenog pronalaska.

Petogodišnja devojčica i njen 22-godišnji brat, koji je lice sa posebnim potrebama, nestali su u subotu, 18. jula.

Dvadesetdvogodišnji Elvedin Alić pronađen je u sredu, 22. jula u šumi na području opštine Srebrenik.

Policija Brčko distrikta u potrazi se, zbog ograničenih kapaciteta, obratila za pomoć i Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, koje je obezbedilo helikopter za potragu, te angažovala određeni broj pripadnika specijalne policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena devojčica koja je nestala sa bratom!

Izvor: Mondo, 24.Jul.2015

Petogodišnja devojčica iz brčanskog sela Rašljani, koja je zajedno sa bratom nestala prošli vikend, nađena je živa danas popodne u šumskim vrletima na području opštine Srebrenik...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..  Portparol policije Brčko distrikta Halid Emkić je rekao novinarima...

Nastavak na Mondo...

Kraj drame u Brčkom: Pronađena i devojčica koja je nestala sa bratom

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2015

Petogodišnja devojčica iz brčanskog sela Rašljani, koja je zajedno sa bratom nestala prošli vikend, nađena je živa danas popodne u šumskim vrletima na području opštine Srebrenik, potvrdio je portparol Policije Brčko distrikta Halid Emkić...Emkić je rekao novinarima da je devojčica zbog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.