KLINIČKI CENTAR ZVANIČNO POTVRDIO Neda Arnerić pri padu povredila kičmu

Izvor: Blic, 09.Maj.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLINIČKI CENTAR ZVANIČNO POTVRDIO Neda Arnerić pri padu povredila kičmu

Glumica Neda Arnerić je prilikom pada sa visine povredila kičmu, stoji u saopštenju koja je danas izdao Klinički centar Srbije.

Neda Arnerić je kasno sinoć primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije, nakon povreda zadobijenih prilikom pada sa visine.

Inicijalnom dijagnostikom su utvrđene povrede kičme, potrdio je Klinički centar Srbije.

Kako se navodi, zbog mogućih komplikacija glumica se nalazi na odeljenju intenzivne terapije Urgentnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centra, a dalja dijagnostika je u toku.

Neda Arnerić je povređena prilikom pada sa terase svog stana, na trećem spratu u Dubljanskoj ulici.

Ona je zbrinuta u Urgentnom centru gde joj je ukazana lekarska pomoć i trenutno se nalazi u šok sobi. Kako je "Blic" ranije objavio, Neda je prilikom pada slomila tri prškljena - vratni, kičmeni i grudni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KLINIČKI CENTAR POTVRDIO kakve TAČNO povrede ima Neda Arnerić posle jezivog pada!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Maj.2016

Glumica Neda Arnerić je prilikom pada sa visene povredila kičmu, saopštio je danas Klinički centar Srbije...Arnerić je juče, 8. maja, primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije, u kasnim večernjim satima, nakon povreda zadobijenih prilikom pada sa visine...Inicijalnom dijagnostikpm su...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.