KI: Bežala od požara pa poginula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KI: Bežala od požara pa poginula

Pokušavajući da se spase od požara, koji je iz još uvek neutvrdjenih razloga noćas buknuo u stanu zgrade u Beogradskoj 5, od posledica pada sa drugog sprata, noćas je u kikindskom Mikronaselju poginula M. G. (1953).

Noćas nešto nakon jedan sat iza ponoći, stanari zgrade u Beogradskoj ulici nisu odmah primetili požar, ali su nakon komešanja i buke komšije provalile ulazna vrata Marijinog stana.

Na lice mesta izašle su Vatrogasna jedinica, Hitna služba i policija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Požar je ubrzo saniran, ali je za Mariju bilo prekasno.

Zvaničnih informacija još uvek nema, ali se pretpostavlja da je u strahu i panici, dezorijentisana od vatre i dima, Marija krenula ka terasi, pokušavajući da pronadje izlaz.

Telo poginule poslato je na obdukciju na novosadski Institut za sudsku medicinu, a o uzrocima požara detalji će biti naknadno saopšteni u zvaničnom izveštaju PU Kikinda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.