KATARINA REBRAČA: MUŽ ME JE VARAO SA MLAĐOM!

Izvor: Kurir, 18.Maj.2011, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATARINA REBRAČA: MUŽ ME JE VARAO SA MLAĐOM!

BEOGRAD - Kupovala krpice, ali "srednje klase"! "Haljine i cipele kupovala sam novcem iz Fonda, jer mi je to uniforma. Morala sam u nečemu da se pojavim na zvaničnim sastancima.

BEOGRAD - Kupovala krpice, ali "srednje klase"!

"Haljine i cipele kupovala sam novcem iz Fonda, jer mi je to uniforma. Morala sam u nečemu da se pojavim na zvaničnim sastancima. Nije to bilo bahaćenje, nego srednji rang garderobe. Ostala sam sama s detetom jer je moj bivši muž otišao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saradnicom koja je imala 24 godine". Sve ovo ispričala je juče bivša manekenka Katarina Rebrača (39) u Višem sudu u Beogradu pokušavajući da opravda trošenje 37 miliona dinara iz fonda za prevenciju raka dojke koji nosi njeno ime. Zaplakala je, a onda prvi put progovorila i o tadašnjim privatnim problemima:

- Ćerka i ja ostale smo same, bivši muž nije čak ni alimentaciju hteo da plaća. Govorio je da nema novca. Molila sam ga da mi pomogne oko deteta, pristao je da s računa svoje firme uplati novac na račun Fonda. Taj novac nisam podizala, ali sam ga koristila za svoje potrebe i potrebe svog deteta, jer je za to i bio namenjen - ispričala je juče Rebrača. Novac koji je trošila u "prosečnim" restoranima bio je, kako kaže, za dobrobit Fonda, a na putovanja je vodila samo petogodišnju ćerku.

- Pominju se neke minđuše, koje sam navodno kupila, a ja čak i nemam bušne uši. Fond jeste kupio nakit, ali ne za mene, nego da bi bio prodat na aukciji. Razlika je iskorišćena za pomoć trogodišnjem Mihajlu Šćepanoviću, kojem je bio potreban za operaciju - rekla je još Rebrača.

Osim Rebrače, za prisvajanje novca iz Fonda optužene su još i njena majka Sandrina Bogunović, Slađana Mironija i Mirjana Hristić.

Zadržala donacije "Infostana"?

Katarina Rebrača priznala je i da novac koji su građani uz uplatnicu "Infostana" donirali njenom Fondu nije uplatila za kupovinu mamografa.

- Ni u jednom trenutku nisam imala ideju da taj novac zadržim za sebe. Jednostavno, u tom trenutku imala sam velike troškove u Fondu. Uplatila bih novac kasnije - pokušala je da objasni ona. Potvrdila je i da je Fond plaćao članarinu SPO umesto rente za prostorije u Mutapovoj ulici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.