Jočićev vozač: Nisam vozio 140, već 115 kilometara na sat!

Izvor: Press, 21.Maj.2010, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jočićev vozač: Nisam vozio 140, već 115 kilometara na sat!

Mirko Damnjanović, vozač bivšeg ministra policije Dragana Jočića, izjavio je na početku ponovljenog suđenja da u noći u kojoj je ministar doživeo saobraćajnu nesreću nije vozio više od 140 kilometara na sat, kako se tvrdi u izveštaju, već oko 115 kilometara na sat.
Na početku novog suđenja u smederevskom Osnovnom sudu, Damnjanović je rekao da nije prošao specijalnu obuku za upravljanje vozilom posebne namene.
- Takva obuka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Srbiji i ne postoji - rekao je Damnjanović.
Protiv vozača bivšeg ministra unutrašnjih poslova Dragana Jočića podignuta je optužnica koja ga tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja zbog saobraćajne nesreće u kojoj su obojica povređeni, a šteta na vozilu je premašila dva miliona dinara.
- Nisam video psa na putu, već samo senku! Vozio sam sa uključenim rotacionim svetlima i zvučnim upozorenjem - rekao je Damjanović.
 Jočić je teško povređen u nesreći na autoputu u blizini Velike Plane, u noći između 25. i 26. januara 2008, kada je njegov džip naleteo na psa. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.