Izvor: Blic, 17.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jela jabuku dok je muž umirao

Jela jabuku dok je muž umirao

SMEDEREVO - Protiv Marije Bjelajac (69) juče je podignuta optužnica zbog toga što je 23. aprila nožem teško ranila muža Đuru Bjelajca, koji je preminuo posle pola sata usled obilnog krvarenja.

Kritične večeri pijani supružnici su se svađali zbog toga što se Đura nekoliko godina unazad viđao s komšinicom. Starac je često i tukao Mariju, koristeći, pri tom, sekiru, vilu, lopatu ili motku, a pokušao je da je istuče >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i 23. aprila. Marija je u istrazi rekla da ga je opomenula rečima: 'Mani se ćorava posla, ubiću te!' Kada je u ponovnom pokušaju da je šutne Đura podigao nogu, Marija ga je ubola nožem, kojim je prethodno sekla jabuku, i presekla mu potkožno tkivo, krvne sudove, vene i arterije, a potom nastavila da jede jabuku dok je Đura krvario. Na sinovljevo pitanje šta se dogodilo, Marija je odgovorila: 'Došlo je vreme da ja ubijem njega, a ne on mene.' U istrazi je rekla da nije nameravala da ubije supruga, ali da ga ne žali. M. S. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.