Izvor: B92, 01.Jun.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna žrtva pucnjave u Nišu

Niš -- Jedna osoba je poginula, a četiri su ranjene u vatrenom obračunu u niškom romskom naselju pored Nišave, rekli su Tanjugu lekari koji su pritekli u pomoć povređenima.

Vatreni obračun dogodio se kasnije posle podne, a istražni sudija, predstavnici tužilaštva i policija su još na mesta nesreće, gde je uviđaj u toku. Prema informacijama do kojih je došao Tanjug, u vatrenom obračunu je učestvovalo više osoba, ali drugi detalji nisu poznati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Nišu: jedno poginulo - četvoro ranjenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2008

NIŠ - Jedna osoba je poginula, a četiri su ranjene u vatrenom obračunu u niškom romskom naselju pored Nišave, rekli su Tanjugu večeras lekari koji su pritekli u pomoć povređenima...Vatreni obračun dogodio se kasnije posle podne, a istražni sudija, predstavnici tužilaštva i policija su još...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.