Jedna osoba ranjena tokom policijske potere

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba ranjena tokom policijske potere

Miloš B. (29) iz Požarevca ranjen je prilikom pokušaja hapšenja, po poternici koja je ranije za njim bila raspisana Miloš B. (29) iz Požarevca ranjen je prilikom potere i hapšenja, po poternici koja je ranije za njim bila raspisana. Do ranjavanja je došlo oko 18 sati, tokom potere u Zelengorskoj ulici u Požarevcu, kada je došlo do opaljenja iz službenog pištolja jednog od policajaca koji su učestvovali u ovoj intervenciji. Uhapšeni je odmah prebačen u Opštu bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Požarevcu, gde su mu lekari ustanovili prostrelnu ranu u predelu leđa, koja nije opasna po život. Detalji ovog incidenta biće poznati pošto se istraže i utvrde sve okolnosti koje su dovele do ranjavanja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjen tokom policijske potere u Požarevcu!

Izvor: Mondo, 05.Jul.2016

Jedna osoba ranjena je danas tokom policijske potere u Požarevcu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP)...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović.."Tokom potere policijskog službenika za M.B. iz Požarevca, u Zelengorskoj ulici došlo je do opaljenja iz službenog pištolja pripadnika MUP-a,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.