Jedna osoba izbodena, jedna poginula u udesu

Izvor: Akter, 12.Okt.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba izbodena, jedna poginula u udesu

Jedna osoba je izbodena, jedna je poginula, a dve su povređene u saobraćajnim nezgodama, kazala je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura

Mladić (19) zadobio je ubodne rane u butinu i potkolenicu u Ulici Lole Ribara u Železniku sinoć oko 21.00 i zbog teških povreda prevezen je u Urgentni centar.

Oko 23.00 u Požeškoj poginula je jedna osoba, tako što je najverovatnije aktivirala bombu na terasi jedne zgrade iza parka. Kako je rečeno, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je stigla, hitna služba je samo mogla da konstatuje smrt.

U sabraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 23.15 na uglu Ruske i Bulevara vojvode Mišića povređen je taksista star oko 50 godina. On je zadobio lakše povrede glave i vrata.

Oko 23.20 na uglu Ulice Jurija Gagarina i Omladinskih brigada teško je povređena žena (29) kada je udario tramvaj. Ona je imala povrede glave, potres mozga i više posekotina, modrica i otoka.

Macura je kazala da je u poslednjih 24 časa smanjen broj intervencija Hitne pomoći, a da su se tokom noći najčešće javljali astmatičari i ljudi s povišenim krvnim pritiskom.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.