Jakovljević uterivao dugove za zelenaše

Izvor: Blic, 24.Jul.2015, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakovljević uterivao dugove za zelenaše

Dejan Jakovljević Debe (41), koji je u utorak uveče ubijen u sačekuši u Šapcu, uterivao je dugove, saznaje „Blic“.

- Jakovljevića je jedna grupa angažovala da uteruje dugove po zelenaškoj kamati. Postoji mogućnost da je baš to razlog njegovog ubistva - kaže izvor „Blica“.

Inače, Jakovljeviću je dosije otvoren još kao maloletniku, kada je hapšen zbog krađa. Da mu iznude nisu strane, poznato je još od 1994, otkad su protiv njega podnete prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za čak 180 iznuda.

Za vreme akcije „Sablja“ uhapšen je zbog ubistva u Nemačkoj, ali je pušten zbog nedostatka dokaza. Tek kada je 2006. uhapšen sa skoro šest kilograma heroina, osuđen je i bio je u zatvoru pet godina.

Na njega su u utorak uveče ispred njegovog restorana pucali iz automatskog oružja napadači iz automobila u pokretu. Pogođen je sa 12 hitaca. Kako saznajemo, policija je na tragu ubicama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.