Jagodina: Uhapšen, pretukao supružnike u šetnji

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Uhapšen, pretukao supružnike u šetnji

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen M.T (38) iz Jagodine, koji je pretukao supružnike koji su bili u šetnji u Tržnom centru "Vivo" u ovom gradu.

M.T je uhapšen "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje" i po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva "određeno mu je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu", stoji u saopštenju.

"Sumnja se da je M.T 18.novembra oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 18,20 sati napao i rukama i nogama udarao supružnike koji su se šetali u Tržnom centru "Vivo" u Jagodini", navodi se u saopštenju.

Ovaj slučaj, kada se dogodio, izazvao je ogorčenje i veliko negodovanje građana Jagodine, zbog bezobzirnosti i bukvalno "zapalilo društvene mreže".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uhapšen bahati nasilnik iz Jagodine koji je pretukao bračni par koji je šetao psa

Izvor: Blic, 05.Dec.2018

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen M. T. (38) iz Jagodine, koji je pretukao supružnike koji su bili u šetnji u tržnom centru u ovom gradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.