Jablaničkom okrugu 17 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2021, 12:30

Jablaničkom okrugu 17 novozaraženih

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga još 17 osoba zaraženo je korona virusom.

U Zavodu navode da je u poslednja 24 sata stiglo 206 rezultata, od čega za grad Leskovac 129.

Precizira se da je 17 rezultata sa pozitivnim nalazom - devet osoba sa teritorije Leskovca, šest iz opštine Vlasotince i po jedna iz opština Lebane i Bojnik.

Trenutno se iz laboratorija čeka 19 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kolubarskom okrugu 45 novozaraženih koronavirusom, preminulo šest osoba

Izvor: N1 televizija, 04.Feb.2021

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Valjevu, u Kolubarskom okrugu je od posledica koronavirusa preminulo još šest osoba - u Valjevu i Osečini po dve osobe i po jedna u Mionici i Lajkovcu.

Nastavak na N1 televizija...

U Jablaničkom okrugu vakcinisano 13. 948 osoba

Izvor: JUGpress.com, 04.Feb.2021

LESKOVAC..Od početka imunizacije na teritoriji Jablaničkog okruga vakcinisano je..13. 948 osoba , sto predstavlja obuhvat vakcinacije od 7,02%...Broj vakcinisanih po opstinama : Leskovac – 10.082 osoba, Vlasotince – 1.637  osoba Lebane –  1.132 osoba , Medvedja – 505 , Bojnik – 542 i Crna...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.