Izvor: Blic, 24.Jan.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj - nastavak Šešeljevih optužbi

Izveštaj - nastavak Šešeljevih optužbi

BEOGRAD - Savezni ministar inostranih poslova Goran Svilanović ocenio je juče za 'Blic' kao 'netačnu i uvredljivu' izjavu bivšeg šefa DB Radomira Markovića da je 'Svilanović dok je bio u opoziciji sarađivao sa DB kao doušnik'.

Svilanović je rekao da 'nije ranje bio upoznat sa izveštajem Anketnog odbora Savezne skupštine o ubistvu Pavla Bulatovića, u kojem se nalazi i pomenuta Markovićeva izjava, već da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je to pročitao u novinama'.

- To je Šešeljava priča od pre nekoliko meseci, kada je formirana Savezna vlada. Najpre je lansirao priču da mi je majka Albanka, da sam agent CIA, pa da sam doušnik DB. Kada sam pre nekoliko dana progovorio javno o jeziku mržnje, očekivao sam da će opet krenuti neka kampanja protiv mene - objasnio je Svilanović. J. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.