Izrešetan kum Luke Bojovića, ubice pobegle na motoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrešetan kum Luke Bojovića, ubice pobegle na motoru

Jedna muška osoba preminula je večeras na Karaburmi kada su dve nepoznate osobe ispalile više hitaca na njega, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Do pucnjave je došlo u 20.10 u toj beogradskoj opštini, a muškarac je preminuo na licu mesta.

Kako je rečeno, policija intenzivno radi na slučaju.

Beogradski mediji preneli su da se radi o vlasniku autoperionice na Karaburmi D.M. (44), kao i da su napad na njega izvršila lica na motoru, a zatim pobegli u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pravcu Pančevačkog mosta.

Mediji pišu i da je ubijeni imao dosije u policiji i da je bio blizak saradnik i kum Luke Bojovića.

Prema pisanju štampe, Ivan Adrovac, suprug Maje Adrovac, osumnjičene za pokušaj ubistva Milana Beka, pozajmio je 2011. godine 35.000 evra od Filipa Okraća, i to preko ubijenog D.M.

Navodi se i da je bio vlasnik perionice zajedno sa bratom Luke Bojovića, Nikolom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.