Iznajmio automobil, pa ga prodao na Kosovu

Izvor: Blic, 24.Avg.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznajmio automobil, pa ga prodao na Kosovu

Valjevac Ž. J. (37) uhapšen je zbog sumnje da je oštetio rentakar agenciju "My rent a car" tako što je od njih iznajmio automobil koji je zatim na Kosovu prodao za 1.600 evra.

Krivičnom prijavom je obuhvaćen i D.J. iz Valjeva, koji se potražuje zbog podstrekivanja.

Sumnja da je Ž.J. kod budvanske agnecije iznajmio „tojotu kamri” (BD-AN 483), vrednu 17.670 eura. On je automobil iznajmio na šest dana i za to je uplatio 350 i 250 evra depozita... >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"S obzirom da Ž.J. vozilo nije vratio predviđenog dana, a da se nije javljao na broj telefona koji je naveo u ugovoru kao broj za kontakt, ovlašćeni predstavnik firme 'My rent a car' je protiv njega podneo prijavu”, navodi policija.

Nakon privođenja Ž. J. je inspektore lagao da je automobil, navodno, 17. avgusta parkirao u Bijelom Polju odakle ga je neko uzeo.

Policija sumnja da je sa još jednim osumnjičenim nakon rentiranja u Budvi prevezao automobil na teritoriju Kosova, gde su ga potom prodali za 1.600 eura.

Policija sumnja da mu je u prevari pomogao sugrađanin D.J. koji je u bekstvu, a koji ga je nagovorio da iznajmi automobil, koji je potom prebacio na Kosovo i prodao za deset puta manju cenu od tržišne. Policiji na Kosovu je javljeno da je tamo prodat automobil iz Budve.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.