Izgoreo planinarski dom na Stražilovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo planinarski dom na Stražilovu

SREMSKI KARLOVCI -

Planinarski dom na Stražilovu nadomak Sremskih Karlovaca izgoreo je u požaru koji je vatrogascima zbog specifičnosti terena prijavljen kako se pretpostavlja sat- dva vremena kasnije.

U trenutku izbijanja požara, objekat je bio prazan, a izgoreo je gornji sprat, dok je ogromna šteta u prizemlju gde se nalazila sala za goste i kuhinja.

Iako je teren nepristupačan, vatrogasci iz Sremskih Karlovaca i Novog Sada uspeli su da lokalizuju požar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čije će uzroke utvrditi dalja istraga.

Planinarski dom na Stražilovu bio je omiljeno mesto ljubitelja prirode unazad 50 godina, kada je izgrađen, a njime je upravljalo Planinarsko-smučarsko društvo "Staržilovo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgoreo dom na Stražilovu

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2011

Planinarski dom na Stražilovu nadomak Sremskih Karlovaca izgoreo je u požaru koji je vatrogascima zbog specifičnosti terena prijavljen, kako se pretpostavlja, sat-dva kasnije.

Nastavak na Radio 021...

Izgoreo planinarski dom na Stražilovu

Izvor: Mondo, 12.Sep.2011

Planinarski dom na Stražilovu nadomak Sremskih Karlovaca izgoreo je danas u požaru, a u trenutku izbijanja vatrene stihije objekat je bio prazan, javila je Radio-televizija Vojvodine (RTV).

Nastavak na Mondo...

Stražilovo: Izgoreo deo planinarskog doma

Izvor: S media, 12.Sep.2011

Zbog preopterećenosti električnih instalacija, danas oko 11.20 časova izbio požar u Domu planinarsko-smučarskog društva "Stražilovo". ..Deo Doma planinarsko-smučarskog društva "Stražilovo" u podnožju istoimenog brda danas je izgoreo, a požar je, prema prvim nalazima pirotehničara, izbio...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.