Izvor: Danas, 04.Feb.2022, 22:04

Izglasan pad 42. vlade Crne Gore

Večeras je 43 poslanika u crnogorskoj skupštini podržalo inicijativu o smeni 42.vlade Crne Gore. Ukupno je glasalo 54. poslanika. Trenutno je pauza koju je predsednik Skupštine proglasio nakon što je poslanik Prave Crne Gore Marko Milačić glasno negodovao. Neposredno pre glasanja skupštinsku salu napustil su poslanici Demokratskog fronta (DF), Socijalističke narodne partije (SNP) i Pokreta […]

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Skupština izglasala pad Vlade Crne Gore

Izvor: VOA, 04.Feb.2022

Skupština Crne Gore izglasala je nepovjerenje Vladi premijera Zdravka Krivokapića. Za inicijativu vladajuće koalicije Crno na bijelo i opozicije glasalo je 43 poslanika, 11 je bilo protiv. Poslanici vladajućeg DF, SNP-a i Pokreta za promjene napustili su salu uoči glasanja.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.