Izvor: Blic, 25.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbo čoveka nožem i pobegao

Izbo čoveka nožem i pobegao

PODGORICA - Predrag M. Radulović (37), rođen u Nikšiću, teško je povređen u sredu oko 21.30 sati, u naselju Stari aerodrom ispred kladionice 'Aristokrat'. Njega je nepoznati napadač posle svađe, koja se dogodila ispred kladionice, tri puta ubo nožem u grudi, nakon čega je pobegao. Teško povređeni Radulović odmah je prevezen u podgorički KBC, gde je operisan. Njegovo stanje je za sada stabilno. Podgoričkoj policiji, kako saznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poznato je ime napadača, ali ono u cilju istrage nije saopšteno.

Potera za švercerima cigareta

VRŠAC - Pripadnici Direkcije za kontrolu primene carinskih propisa Uprave carina, uz asistenciju OUP-a Vršac, juče su posle potere na putu Sušara-Deliblato, kod Kovina, zaustavili 'audi' beogradske registracije i zaplenili 1.250 boksova cigareta 'ronhil', čija se vrednost procenjuje na 300.000 dinara, saopštila je Uprava carina. Istog dana, u još dva odvojena slučaja, zaplenjeno je ukupno 4.568 boksova 'memfisa', vrednosti 1.461.760 dinara.

Istraga protiv bivših funkcionera opštine

JAGODINA - Zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj, Opštinsko javno tužilaštvo u Jagodini podnelo je zahtev za sprovođenje istrage protiv bivših čelnika SO Jagodina i funkcionera DS Dragana Alempijevića i Gorana Petrovića, navodi se u saopštenju Informativne službe SO Jagodina. SUP Jagodina je protiv Petrovića podneo krivičnu prijavu zbog zloupotrebe u privredi i krivičnog dela zaključenja štetnog ugovora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.