Izbegao sam smrt na mestu gde mi je brat poginuo

Izvor: S media, 02.Jun.2011, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbegao sam smrt na mestu gde mi je brat poginuo

Na prelazu Gorić kod Valjeva voz pre mesec dana umalo udario brata blizanca Milovana Aškovića, koji je tamo poginuo u ponedeljak.

Radovan Ašković (58), brat blizanac taksiste Milovana Aškovića, koji je u ponedeljak poginuo na pružnom prelazu jer rampa nije bila spuštena, kaže za Pres da je on pre mesec dana na istom prelazu za dlaku izbegao smrt!

Kriv je motorovodja

Prema prvim nalazima istrage, za saobraćajnu nesreću u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poginuo taksista Milovan Ašković (58) iz Valjeva, kriv je motorovodja "Beovoza".

Prenoseći izjavu direktora Medija centra "Železnica Srbije" Nenada Stanisavljevića mediji javljaju da motorovodja L. B. "nije poštovao propisane procedure".

Očevici su tvrdili, a prvi nalazi istrage potvrdili, da se u momentu nailaska "Beovoza" rampa nije spustila, a svetlosni i zvučni uredjaji nisu uključili, što "nije prvi put".

Radovan Ašković ispričao je kako je pukim slučajem izbegao sudar sa vozom na pružnom prelazu u naselju Gorić!

- Rampa je bila podignuta, a ja sam bio u automobilu na dva-tri metra od pruge. Onda je ispred mene odjednom projurio voz! U tom trenutku niti je rampa bila spuštena, niti je radila signalizacija! Nisam ni bio svestan da sam za dlaku izbegao smrt! Tek kada sam se vratio kući shvatio sam šta se dogodilo i koliko sam imao sreće - priča Radovan.

Motorovodja usmrtio taksistu na pruzi kod Valjeva

Preminula na proslavi male mature

Na svadbi poginulo 28 ljudi!!!

Taksista Milovan Ašković sahranjen je juče na Novom groblju u Valjevu. Članovi porodice, brojni prijatelji i valjevski taksisti juče su ispratili Milovana. Njegove kolege su u 14 časova, simbolično, u koloni vozila krenuli na poslednji ispraćaj kolege sa taksi stajališta kod glavne autobuske stanice u Valjevu, koje je bilo baza nastradalom taksisti.

(P R E S S)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.