Izvor: Blic, 10.Jan.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istu menjačnicu opljačkali novi lopovi

UŽICE - Policija je juče uhapsila četvoricu osumnjičenih za nedavnu pljačku menjačnice na benzinskoj pumpi „Daneks”, a ova menjačnica u mestu Sušica na magistralnom putu između Užica i Čajetine je ponovo opljačkana!

Samo dva sata pre nego što je policija stavila lisice Užičanima Nikoli K. (24), Nemanji B. (24), Igoru V. (26) i Dejanu D. (29), koji se sumnjiče da su 18. decembra prošle godine pokrali ovu menjačnicu, dvojica nepoznatih maskiranih razbojnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upala su u „Daneks” i uz pretnju pištoljem ukrali 60.000 dinara i 100 evra, a zatim pobegli.

Kako „Blic” nezvanično saznaje, policija je, ne sluteći da će se „Daneks” ponovo naći na udaru razbojnika, za juče ujutro naveliko pripremala akciju hapšenja grupe koja je iz menjačnice 18. decembra ukrala više od milion dinara. Nemanji B. i Nikoli K. se stavlja na teret da su pre dvadeset dana ušli u i iz nje izneli 811.000 dinara i 2.650 evra. Četvrti član grupe je Igor V., inače radnik „Daneksa”, osumnjičen da je tipovao menjačnicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Menjačnica na meti lopova

Izvor: Kurir, 10.Jan.2009

UŽICE - Istog dana kad je užička policija saopštila da su otkrivene i uhapšene osobe koje su osumnjičene da su 18. decembra prošle godine opljačkale menjačnice na benzinskoj pumpi ''Daneksa'' na magistrali Užice - Čajetina, ova menjačnica ponovo se našla na meti razbojnika. Juče ujutru,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.