Istražni sudija: Sve pretražujemo, ali za sada ništa

Izvor: B92, 15.Jun.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istražni sudija: Sve pretražujemo, ali za sada ništa

Istražni sudija iz Vršca Tihomir Knežević izjavio da su izdate odgovarajuće naredbe u istrazi nestanka novinara ali da konkretnih rezultata za sada nema.

Apelovao je na sve svedoke koji eventualno imaju podatke o nestanku Stefana Cvetkovića da se jave tužilaštvu.

"Do sada je tužilaštvo koje rukovodi pretkrivičnim postupkom izdalo naredbe za zadržavanje podataka vezanih za lociranje mobilnih telefona trenutno nestale osobe", kazao je on agenciji Beta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Zatim, izdata je naredba o pretresu njegovog stana kao i stanova lica sa kojima je poznato da je nestala osoba bila u kontaktu. Podneta je i naredba za utvrđivanje analize DNK iz automobila, da se vidi kome pripadaju osim nestalom, iako i to ne mora ništa da znači. Preduzimamo sve da bismo utvrdili šta se uopšte desilo i da li se uopšte nešto desilo", rekao je Knežević.

Dodao je da bi svaka pomoć eventualnih svedoka Cvetkovićevog nestanka dobro došla i naveo da su i danas kao i juče angažovane brojne snage policije i žandarmerije u beloj Crkvi i okolini.

Nestanak Cvetkovića prijavljen je u sredu kasno uveče, kada je pronađen automobil koji je koristio. Motor i farovi su bili uključeni, vrata automobila otvorena, a pored je pronađen Cvetkovićev sat kojem je bila otkinuta narukvica.

Na njegovom pronalaženju odmah je angažovano više jedinica MUP-a, žandarmerija, ronioci, helikopteri, psi tragači, ali i nakon više od trideset sati rezultata potrage nema.

Stefan Cvetković je u poslednjih deset godina u više navrata prijavljivao da mu prete smrću različiti političari i tajkuni. Poslednji lsučaj na kom je radio bilo je ubistvo Olivera Ivanovića, tza koje je izneo tvrdnje da je plaćeno 40.000 evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Istražni sudija: Preduzimamo sve na slučaju nestanka novinara. Svedocikoji eventualno imaju podatke o nestanku Cvetkovića da se jave tužilaštvu!

Izvor: RTV Pink, 15.Jun.2018

Postupajući istražni sudija iz Vršca Tihomir Knežević izjavio je danas da je to tužilaštvo izdalo odgovarajuće naredbe u istrazi nestanka novinara Stefana Cvetkovića, ali da konkretnih rezultata istrage za sada nema.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.