Istraga u Pazovi: Mrtva beba stigla u kamionu

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga u Pazovi: Mrtva beba stigla u kamionu

Direktor JKP "Čistoća" Jovica Gagrica iz Stare Pazove o stravičnom otkriću: Telo na deponiju došlo zajedno sa smećem, jer građanstvo nema pristup BEŽIVOTNO telo bebe koje su radnici JKP "Čistoća" iz Stare Pazove u četvrtak pronašli na centralnoj gradskoj deponiji, najverovatnije je doneto u đubretarskom kamionu sa ostalim smećem - tvrdi Jovica Gagrica, direktor ovog komunalnog preduzeća, za "Novosti". Kako je i kada nastupila smrt bebe ženskog pola, saznaće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tek u ponedeljak, kada se očekuju nalazi sa obdukcije iz Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.Telo je u četvrtak oko 14 časova pronašao radnik koji radi na buldožeru, na gradskoj deponiji u blizini auto-puta. Jezivo otkriće je potreslo ne samo njega, već i ostale radnike i rukovodstvo ovog preduzeća.PROČITAJTE JOŠ: HOROR U STAROJ PAZOVI: Mrtva beba pronađena na deponiji- Naša pogrebna služba prevezla je telo deteta u Institut za sudsku medicinu, i kako nam je rečeno u policiji, i nas će obaveštavati o daljem toku istrage. Mi tvrdimo da je telo na deponiju došlo zajedno sa smećem, jer građanstvo nema pristup - kaže Jovica, ali ne odbacuje ni mogućnost da ga je neko ostavio ilegalnim ulaskom, sa "letnjeg" puta.Na ulazu u gradsku deponiju nalazi se portirska služba koja je aktivna 24 sata, a tu su i kamere koje beleže svaki kamion pri ulazu.- Niko nije mogao da uđe a da ga portir ne vidi i da mu odobrenje. Zato verujemo da je telo ušlo sa jednim od naših vozila - naglašava direktor.Deponija u Staroj PazoviKako saznajemo, policija je kontaktirala i s Domom zdravlja "Dr Jovan Jovanović Zmaj" u Staroj Pazovi, u nadi da će to možda dovesti do konkretnog traga.PROČITAJTE JOŠ: Bokser vezao i udarao devojku pa joj izbio sve zube- Dok ne dobijemo rezultate sa obdukcije mi ne znamo kako je smrt nastupila, prirodnim ili nasilnim putem, kao ni da li je dete izdahnulo na mestu gde je i pronađeno. Možda beba nije s područja ove opštine, već je negde u nekom mestu samo ostavljena. Radimo i tragamo na otkrivanju svih okolnosti - kaže naš izvor iz istrage. MISTERIOZNA SMRTPRE samo godinu dana u Vojki kod Stare Pazove pronađena je mrtva beba u WC šolji.Misterioznu smrt tek rođene bebe otkrio je lekar Hitne pomoći koji je došao na poziv ukućana, koji su tvrdili da je ženi porodilji pozlilo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Istraga u Pazovi: Mrtva beba stigla u kamionu

Izvor: Blic, 09.Jun.2018

Beživotno telo bebe koje su radnici JKP "Čistoća" iz Stare Pazove u četvrtak pronašli na centralnoj gradskoj deponiji, najverovatnije je doneto u đubretarskom kamionu sa ostalim smećem - tvrdi Jovica Gagrica, direktor ovog komunalnog preduzeća, za "Novosti".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.