Istraga protiv pijanog vozača koji je usmrtio ženu

Izvor: Blic, 23.Jan.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga protiv pijanog vozača koji je usmrtio ženu

Više tužilaštvo u Jagodini pokrenulo je istragu protiv Perice Jovića (57) zbog sumnje da je 16. januara u selu Majur vozeći pijan svojim automobilo udario Draganu Milanović (28) dok je za ruku vodila svoje četvorogodišnje dete, a četiri dana kasnije u bolnici preminula. Dete je prošlo bez povreda.

- Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Jovića zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je predviđena kazna zatvora od dve do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 12 godina - rekao je Tanjugu Viši javni tužilac u Jagodini Radoslav Vučković.

On je dodao da je tužilaštvo sudiji za predhodni postupak Višeg suda u Jagodini predložilo da Joviću odredi pritvor.

- U toku istražnog postupka biće preduzete sve potrebne radnje i izvedeni svi relevantni dokazi, radi utvrđivanja krivične odgovornosti osumnjičenog - naglasio je Vučković.

Rezultati analize pokazali su da je Jović imao 2,13 promila alkohola u u momentu drugog vađenja krvi neposredno nakon saobraćajne nezgode.

Saobraćajna nezgoda dogodila se 16. januara oko 15.20 sati u Majuru, kod Jagodine kada je Jović svojim "fijat puntom" oborio pešaka - Draganu Milanović koja je za ruku vodila svoje četvorogodišnje dete.

Jović je uhapšen 21. januara, nakon što je tužilaštvo dobilo rezultate analize krvi osumnjičenog.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jagodina, istraga protiv vozača koji je usmrtio ženu

Izvor: RTS, 23.Jan.2015

Više tužilaštvo u Jagodini pokrenulo istragu protiv Perice Jovića zbog sumnje da je 16. januara u selu Majur vozeći pijan svojim vozilom udario Draganu Milanović dok je za ruku vodila svoje četvorogodišnje dete. Žena je četiri dana kasnije u bolnici preminula, a dete je prošlo bez povreda. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.