Izvor: Blic, 13.Dec.2009, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispala iz voza, lekari joj amputirali nogu

Dvadesettrogodišnja I. P. iz Beograda ispala je juče juče iz voza u pokretu na stanici Kotež i točkovi kompozije prešli su joj preko noge. Ona je sa teškim povredama prebačena u Urgentni centar, gde su joj lekari amputirali nogu.

Do nesreće je došlo oko pet časova ujutru, a voz je saobraćao na liniji Beograd – Pančevo.

Portparolaka Hitne pomoći, dr Nada Macura, kaže da je njihova ekipa izašla na lice mesta odmah nakon primljenog poziva, a tamo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zatekla nesrećnu devojku koja se nalazila u veoma teškom stanju.

- Iako je izgubila dosta krvi i nalazila se u izuzetno teškom stanju, devojka je bila svesna. Izgleda da je po ispadanju pala pod voz koji joj je prešao preko noge, zbog čega smo je odmah prevezli na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra – kaže za „Blic nedelje" dr Nada Macura.

U Urgentnom centru nam je rečeno da su primili devojku koja je ispala iz voza, ali i da je operacija kojom su joj lekari amputirati nogu bila neophodna.

- Nažalost, lekari nisu imali drugog izbora do da joj amputiraju desnu nogu do kolena. Devojka se sada nalazi na ortopediji i uprkos teškoj operaciji stanje joj je stabilno. Nadamo se da daljih komplikacija neće biti – kratko je prokomentarisao za naš list Drago Jovanović iz Urgentnog centra.

U MUP-u kažu da se još ne zna kako je došlo do nesreće, a u „Beovozu" nisu hteli da komentarišu ovaj slučaj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Devojka ispala iz voza, lekari joj amputirali nogu

Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Dec.2009

Na železničkoj stanici Kotež juče se desila nesreća kada je 23-godišnja I.P. iz Beograda ispala iz voza u pokretu i točkovi kompozicije su joj prešli preko desne noge. Kako saznaje ’Blic’, devojka je

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.