Išla na pogreb, a sada njoj spremamo sahranu

Izvor: Večernje novosti, 02.Feb.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Išla na pogreb, a sada njoj spremamo sahranu

Velimir Gligorijević, čija je supruga Stanika poginula u saobraćajnoj nesreći kod Doljevca: Zet mi je rekao da se vozilo kretalo brzinom od 120 km/č kada ih je udarilo. Lekari se još bore za život njene sestre Mire MOJA supruga Stanika Gligorijević (52) je pošla da se oprosti od strica u selo Mrtvica kod Vladičinog Hana. Ali, umesto da stigne na pogreb, danas mi njoj spremamo sahranu. Ovako, za "Novosti", govori Velimir Gligorijević (53) iz knjaževačkog sela Debelica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << čija je supruga nastradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. U auto u kome se ona nalazila zakucalo se službeno vozilo kojim je upravljao vozač Zorana Babića, direktora "Koridora Srbije". Tragedija se desila na naplatnoj rampi kod Doljevca. PROČITAJTE JOŠ: Zoran Babić otvorio dušu posle tragedije i otkrio razlog za ostavku - Moja supruga je sa rođenom sestrom Mirom Aleksić i zetom Srđanom Aleksićem, koji je vozio "opel astru", pošla na sahranu strica u selo Mrtvica - jedva priča Velimir. - Kako mi je rekao zet, u trenutku dok je na naplatnoj rampi plaćao kartu, u njega se svom silinom otpozadi zakucalo službeno vozilo "Koridora Srbije". Ovaj čovek kroz suze kaže da je njegova supruga, sa kojom ima dva sina, Milutina (20) i Aleksandra (18), od zadobijenih povreda preminula na licu mesta. - Sedela je na zadnjem sedištu i zbog toga je i nastradala - nastavlja Velimir. - Njena sestra Mira, koja je bila na suvozačevom mestu, zadobila je teške telesne povrede i, kako sam čuo, u niškoj bolnici se nalazi na aparatima za održavanje života. Srđan je pušten kući, ali se jedva kreće i priča. Velimir kaže da mu je Srđan ispričao kako smatra da se službeno vozilo "Koridora Srbije" kretalo brzinom većom od 120 kilometara na čas.Stanika Gligorijević - Srđan tvrdi da je u retrovizoru video kako se vozilo velikom brzinom približava ka njima, a onda je začuo prasak. Sve se odigralo u deliću sekunde - briše suze Gligorijević. Ovaj čovek živi od poljoprivrede, kaže da jedva krpi kraj sa krajem, pa je teškom mukom uspeo da prikupi novac za sahranu. - Pored sinova, sa mnom živi i majka Dragica (72) - kaže Velimir. - Stanika mi je bila velika pomoć i bračni drug, a izgubio sam je zbog jednog bahatog vozača. U kući Gligorijevića pripremaju se za sahranu. Čekaju, kaže Velimir, da se završi obdukcija i da preuzmu Stanikino telo iz Niša. PROČITAJTE JOŠ: Uhapšen vozač Zorana Babića, određeno mu zadržavanje NADAM SE DA IMA PRAVDE MNOGI me teraju da podnesem tužbu zbog ovoga što se desilo. Ali, ja prvo nemam para da vodim takav proces, a i znam da mi to ne bi vratilo suprugu. Ostaje mi samo nada da pravde ima i da će onaj koji je ubio moju suprugu, jer, tvrdim, to nije bila saobraćajna nesreća nego ubistvo, makar odgovarati po zakonu - kaže Velimir.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ISPRAĆAJ NASTRADALE KOD RAMPE "DOLjEVAC": Žalost do neba na groblju u Debelici

Izvor: Večernje novosti, 02.Feb.2019

Sahranjena Stanika Gligorijević, nastradala u nesreći kod rampe "Doljevac". Povređeni Zoran Babić pozvao porodicu i ponudio pomoć Stanika Gligorijević (52), nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se 31. januara dogodila kada se u automobil u kome se nalazila, na naplatnoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.