Izvor: CrnaHronika.rs, 28.Maj.2011, 05:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskasapio, pa zapalio gazdaricu!

Masakrirao ženu jer mu je dala otkaz zbog neplaĆanja kirije! Brutalno ubistvo - Vlada Mijatović (37) iz Šapca brutalno ubio gazdaricu Dragicu Krunić (56) jer mu je rekla da mora da se iseli iz njene kuće do 24. maja.Vlada Mijatović (37) iz Šapca iskasapio je i zapalio svoju gazdaricu Dragicu Krunić (56) jer mu je dala otkaz zbog neurednog plaćanja kirije! Unakaženo telo nesrećne žene otkrili su vatrogasci koji su došli po prijavi da se vije dim iz kuće Krunića! U međuvremenu, Vlada je otišao do policije i rekao šta je uradio.
Stravičan zločin dogodio se juče oko 11 časova u ulici Vojislava Ilića 14, jednom od najmirnijih delova Šapca. Kuća u kojoj je živela Dragica sa dvojicom sinova nalazi se u dnu dvorišta, a u kući do ulice živi njen sestrić Nikola sa porodicom. Kada je dim počeo da kulja iz tetkine kuće, Nikola je pokušao da uđe jer je znao da se Dragica nalazi unutra. Vrata su bila zaključana, pa je posle bezuspešnih pokušaja da ih razvali pozvao vatrogasce. Kada su vatrogasci ušli u kuću, zatekli su jeziv prizor!
Ubica se predao policiji
- Unakaženo telo nesrećne žene bilo je u ogromnoj lokvi krvi, ali nije izgorelo. Žena je izbodena nožem po grudima. Uboda po vratu bilo je mnogo, ubica je zaklao žrtvu! Kada je osumnjičeni završio sa iživljavanjem, polio je alkoholom telo i žrtve i kuću i zapalio! Oko podneva ušetao je u policijsku stanicu i rekao šta je uradio - priča izvor Pressa iz istrage.
Fakti
- 2010. godina Milorad Zavišić (20) sekirom ubio stanodavca Vladimira Judina (28) u stanu na šestom spratu zgrade na Julinom brdu u Beogradu
- 2009. godina Miljan Jovanović (24) ubio je, a zatim zapalio telo gazdarice Stane Marković (63)
- 2008. godina Duško Đ. (25) ubio je i opljačkao Dikicu Škrbić (71), koja mu je iznajmila sobu u svom stanu u naselju Tesla u Pančevu. Iz stana Duško odneo 6.000 dinara. On je Škrbićevu nožem izbo 30 puta
Komšije i prijatelji nastradale žene su u šoku.
- Još nisam svesna šta se dogodilo! Oko podneva moj sin je izbezumljeno uleteo u kuću i rekao mi da je ispred Dragičine kuće video policijska i vatrogasna vozila. Odmah sam znala da se dogodilo nešto strašno! Dragica je imala problema sa podstanarom. U utorak mi se požalila da će zbog njegovih ispada morati da pozove policiju jer ne može više da ga trpi - priča prijateljica nastradale žene, koja je zamolila da joj ne pominjemo ime.
Dragica Krunić, koja inače potiče iz stare ugledne šabačke porodice Bastić, posle smrti svog supruga, koji je umro pre deset godina, živela je sa sinovima Srboljubom, studentom teologije, i Bogdanom, učenikom Srednje saobraćajne škole. U trenutku zločina stariji sin je bio u biblioteci, dok je mlađi bio u školi.
Deca nisu bila kod kuće
- Sreća da deca nisu bila tu, jer ko zna kako bi prošli! Dragica je ovu sobu u porodičnoj kući počela da izdaje kad je Srboljub krenuo na fakultet da bi imala novac za njega. Od početka je bilo manjih trzavica između nje i stanara Vlade, za koga smo čuli da je imao problema sa drogom. Svi smo znali da su se često svađali jer on nije hteo da ode. Neredovno je plaćao kiriju, a pre neki dan mu je Dragica saopštila da ima rok da se iseli do 24. maja - pričaju komšije.
Slobodan Velisavljević, istražni sudija Višeg suda u Šapcu, naložio je obdukcija tela, a do kasnih popodnevnih časova na mestu zločina trajao je policijski uviđaj, pa policija nije dozvolila novinarima da se približe kući porodice Krunić.
Tanja Cvejić, Šabac
Ilustracija, Izvor: pressonline.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.