Opel kadetom pravo u smrt

Izvor: Kurir, 28.Sep.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel kadetom pravo u smrt

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 14 sati i poginuo Goran K.

SREMSKA MITROVICA - U saobraćajnoj nesreći u Mačvanskoj Mitrovici, kada je automobil prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u betonski temelj ograde, poginuo je vozač tog automobila, saopšteno je iz Policijske uprave Sremske Mitrovice.

Kako je saopšteno, nesreća se dogodila juče oko 14 sati, a poginuo je Goran K. (33), vozač automobila "opel kadet".

Nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se dogodila kada je automobil prešao na levu stranu kolovoza, preko trotoara ušao u dvorište privatne kuće i nakon udara u betonski temelj ograde prevrnuo se na stranu.

Uviđaj na licu mesta, po ovlašćenju dežurnog istražnog sudije Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, obavila je policija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nesreći u Mačvanskoj Mitrovici poginuo vozač

Izvor: Glas javnosti, 28.Sep.2012

SREMSKA MITROVICA - U saobraćajnoj nesreći u Mačvanskoj Mitrovici, kada je automobil prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u betonski temelj ograde, poginuo je vozač tog automobila, saopšteno je iz Policijske uprave Sremske Mitrovice...Kako je saopšteno, nesreća se dogodila juče oko 14...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.