Imovina Napretka prodata za 12,8 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2020, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imovina Napretka prodata za 12,8 miliona dinara

Za 12,8 miliona dinara prodata su tri poslovna prostora AD Napretka u štečaju dok najvrednija nekretnina nije pronašla kupca, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajni upravnika (ALSU).

Lokal u Kovinu prodat je za 4,3 miliona dinara što je četiri puta više od početne cene, dok su poslovne prostore u Pločici i Mramorku novi vlasnici platiti 2,1 i 6,4 miliona dinara.

Zgrade i poslovni prostor u kovinskoj ulici Cara Lazara na više stotina kvadratnih metara koji su bili ponuđeni za 13,5 miliona dinara nisu pronašli kupca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za 59 miliona dinara: Prodata imovina Fabrike vagona Kraljevo

Izvor: B92, 29.Jan.2020, 11:27

Kraljevo -- Imovina koncerna Fabrike vagona Kraljevo AD prodata je za nešto više od 59 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika...Novi vlasnik opreme iz proizvodnje je kompanija DOO MIR Toljevac iz Varvarina za 9,46 miliona dinara...Pokretnu imovinu, koja se sastoji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.