Izvor: Blic, 27.Feb.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U GNJILANU Albanac šamarao devojku srpske nacionalnosti

Devojku srpske nacionalnosti M.A. (19) iz sela Gornji Livoč u opštini Gnjilane napao je danas A.I. (44), meštanin Albanac.

Kako je za RTV Kim iz Čaglavice izjavio regionalni portparol Kosovske policije Isemt Hašani, incident se dogodio danas, a osumnjičeni je šamarao devetnaestogodišnju M. A. iz sela Gornji Livoč.

Nakon prijave policiji, devojka su pregledali lekari, a napadač, koji živi u istom selu kao žrtva, je priveden.

Njemu je, kako nam je rekao Hašani, određen pritvor od 48 sati, a čitav slučaj će biti predat Sudu u Gnjilanu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Albanac šamarao srpsku učenicu

Izvor: Mondo, 27.Feb.2017

Devojku srpske nacionalnosti M.A. (17) iz sela Gornji Livoč u opštini Gnjilane napao je danas meštanin Albanac A.I...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Njoj je lakše telesne povrede naneo Albanac, duševni pacijent, potvrđeno je za RTK 2 u kosovskoj policiji...Njemu je nakon hapšenja odreden...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.