Izvor: Blic, 22.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ronioci traže čoveka bačenog s mosta

I ronioci traže čoveka bačenog s mosta

Policijski ronioci pretraživali su juče reku Savu oko Brankovog mosta tražeći telo nepoznate mlađe osobe koju su petorica maloletnika prekjuče bacila sa mosta. Telo utopljenika nije pronađeno, potraga je okončana oko 14 sati zbog loših vremenskih uslova i trebalo bi da bude nastavljena danas.

Maloletnici su, prema izjavama očevidaca, prekjuče oko 6.50 sati došli do sredine Brankovog mosta i preko ograde bacili žrtvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u reku. Iako se očajnički borila i dozivala u pomoć, ta osoba je ubrzo nestala u Savi.

Ronioci su juče, kako kažu u policiji, pretraživali rečno dno na slepo, jer nije precizirano u koji deo reke je pala žrtva. Jedna od procena policajaca je da se utopljenik najverovatnije nalazi na udaljenosti od oko sto metara od Brankovog mosta. Očevici su kazali da je žrtva uspela da ostane na površini oko pedesetak metara, a da je zatim potonula. S obzirom na to da su na većoj dubini rečne struje sporije, policajci smatraju da voda najverovatnije nije odnela telo na veću udaljenost. Rečna policija isplovila je prekjuče odmah po prijemu informacije da je osoba bačena sa mosta. Međutim, kako su objasnili, voda je u ovo doba godine hladna, pa telo neće isplivati na površinu u narednih deset dana. Osobe koje su žrtvu bacile u Savu još nisu pronađene.

Kako smo juče saznali, policija još nije uhapsila nikog ko bi bio povezan sa ovim nezapamćenim slučajem. Z. D.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.