Izvor: Blic, 08.Okt.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje nemam vesti o Ivanu

I dalje nemam vesti o Ivanu

BEOGRAD - Ne verujem u glasine da je moj suprug Ivan živ i da se nalazi u jednom od zatvora u Srbiji, jer me o tome niko nije obavestio - izjavila je juče za 'Blic' Katarina Stambolić, supruga nekadašnjeg predsednika Predsedništva Srbije Ivana Stambolića.

Prema njenim rečima, informaciju da je Ivan Stamblić živ pročitala je u novinama, ali će 'u tu vest poverovati tek kada ga vidi'.

- Svi žele da veruju da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << moj muž živ i zdrav, ali niko, prema mojim informacijama, ne zna gde se Ivan nalazi - rekla je Katarina Stambolić.

Ivan Stambolić (64) nestao je 25. avgusta ujutru dok je džogirao u Koštnjaku. Tog popodneva je trebalo da putuje sa prijateljima u Guču, na Sabor trubača.

Prema priči čuvara na parkingu obližnjeg restorana, Stambolić je sedeo na klupi i odmarao se, kada se ispred njega pojavio beli kombi. Prema rečima čuvara, kada je sledeći put pogledao u tom pravcu, nije bilo ni kombija, ni Stambolića.

Beli kombi, koji je bio parkiran nekoliko dana pre Stambolićevog nestanka ispred zgrade u Ulici Partizanskih brigada, u kojoj živi porodica Sambolić, uočile su i njihove komšije.

Porodica je Stambolićev nestanak prijavila posle četiri-pet sati, a policija je naredna dva dana detaljno, sa psima tragačima, pretražila Košutnjak, ali bez rezultata. Nekoliko dana po Stambolićevom nestanku državni mediji su objavili da policija ima svedoka. Taj svedok nije bio čuvar na parkingu koji je video Stambolićev nestanak, a njegov identitet, kao ni to šta je izjavio, još nije poznat.

Stambolićeva supruga Katarina je, u ranijim izjavama, objašnjavala da je Ivan živeo kao penzioner i da se posle odlaska iz JUBMES banke nije bavio nikakvim biznisom. N.J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.