Huligan koji je pokušao da ubije čoveka u autobusu ima 20 krivičnih prijava

Izvor: BKTV News, 28.Feb.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligan koji je pokušao da ubije čoveka u autobusu ima 20 krivičnih prijava

Miloš Mađarov (20) iz Koteža, koji je u petak u autobusu na liniji 43 nožem ubo u vrat i potiljak Dželima Limana (34), tereti se da je 21. februara 2011. sa bratom M. M. (16) učestvovao u tuči u naselju Borča u kojoj je ranjen maloletni N. L. Protiv Miloša Mađarova do sada je podneto dvadesetak prijava za učestvovanje u tuči, nasilničko ponašanje, teške krađe, razbojništva i krađu vozila..
Sedamnaestogodišnjeg N.L. je u dvorištu Osnovne škole “Vasa Pelagić” nožem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << izbo mlađi brat osumnjičenog Miloša Mađarova, protiv koga je tada podneta krivična prijava zbog učestvovanja u tuči. Prema našim saznanjima, tuča u dvorištu škole u Borči bila je dogovorena, a posmatralo ju je oko dvadesetak osoba. M. M. je maloletnog N. L. nožem ubo u leđa. Portparol Urgentog centra Drago Jovanović izjavio je juče da se povređeni Džemal Liman dobro se oseća i da nije životno ugrožen. Pored Mađarova, za ovaj napad je osumnjičen i Zlatko M. (19). Oni su zbog 'nasilničkog ponašanja' privedeni istražnom sudiji.
Izvor: Blic
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.