Izvor: Glas javnosti, 31.Jul.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hronika - ukrako...

Nađena tela nestalih dečaka

NOVI SAD - Beživotna tela dvojice dečaka pronašli su juče ronioci u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, javila je Beta.

Dvojica dečaka nestala su u ponedeljak u blizini novosadskog naselja Šangaj. Telo dečaka D. K. (12) pronađeno je u blizini Kaćkog mosta, a oko sto metara dalje pronađen je i M. M. (13).

Kako je prenela Televizija Panonija, dečaci su u ponedeljak poslednji put viđeni kako se kupaju na kanalu u blizini Temerinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mosta, a njihovi roditelji prijavili su nestanak istog dana. Na mesto tragedije stigli su policajci područne stanice Klisa i uviđajna ekipa novosadske policije.

Tela oba dečaka prebačena su u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde će biti obavljena obdukcija i ustanovljen tačan uzrok smrti.

Prijava protiv Dragana Šormaza

SOKOBANJA - Zbog osnovane sumnje da je počinio prekršaj po osnovu Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima policija u Sokobanji podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv poslanik Narodne skupštine Srbije Dragana Šormaza (41) iz Smedereva. Naime, sumnja se da je Šormaz odgovoran za saobraćajnu nezgodu koja se dogodila na Vidovdan oko 18.30 na putu drugog reda Sokobanja-Aleksinac na mestu zvanom Bovanska klisura. Do nezgode, u kojoj nije bilo povređenih, došlo je kada je narodni poslanik, koji se automobilom marke „audi A6“ kretao iz pravca Sokobanje prema Aleksincu, i to sredinom puta, udario u „fijat stilo“ iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao Miloš Ilić (26) iz Sokobanje. Materijalna šteta nastala tada na vozilima je 100.000 dinara, a prilikom alko-testiranja je utvrđeno da vozači nisu imali alkohol u krvi. Nakon nezgode Šormaz se nije zaustavio na licu mesta, a kada ga je u Aleksincu zaustavila saobraćajna policija, pozvao se na poslanički imunitet.

S.M.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.