Horor u Novom Sadu: Zalutali metak sa slavlja ranio devojčicu!

Izvor: BKTV News, 11.Jun.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Novom Sadu: Zalutali metak sa slavlja ranio devojčicu!

U novosadskom naselju Alibegovac juče popodne zalutali metak ranio je desetogodišnju devojčicu koja je bila na rođendanskoj žurki u dvorištu jedne kuće, a kako nezvanično saznaje "Blic", metak je ispaljen tokom svadbenog veselja u obližnjem restoranu.

Prema rečima žene koja je prisustvovala proslavi rođendana, dvadesetak dece igralo se u dvorištu kada se čulo da je nešto proletelo kroz krošnju drveta i pogodilo nesrećnu devojčicu.

"Devojčica je pogođena >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u ruku i krv je počela da šiklja na sve strane. Brzo smo zaustavili krvarenje i devojčicu odvezli u Dečiju bolnicu. Tamo su joj očistili i zašili ranu, ali po dolasku kući devojčici nije bilo bolje jer su bol i otok oko rane postajali sve veći. Roditelji su je vratili u bolnicu i tek tada je posle snimanja utvrđeno da joj je metak u ruci", priseća se žena nemilog događaja kome je prisustvovala.

Priča da je odmah obavestila policiju o incidentu te da je patrola veoma brzo izašla na teren i da su policajci tokom uviđaja pronašli još dva metka u susednom dvorištu koji su verovatno ispaljeni tokom istog slavlja.

U Dečjoj bolnici kažu za "Blic" da se devojčica oseća dobro, da je pod budnim okom lekara u Odeljenju plastične hirurgije.

"Devojčica je došla u pratnji rođaka i prijavljena je posekotina šake. Povreda je sanirana i devojčica je puštena kući. Međutim, posle izvesnog vremena devojčica se vratila sa porodicom i tek tada nam je rečeno da je upucana. To su morali odmah reći jer je onda potpuno drugačija procedura i potpuno drugačiji pristup i ne znamo zašto su to prikrivali. Slučaj je odmah prijavljen policiji i devojčici je pružena adekvatna pomoć i ona je sada dobro", rečeno je Blicu u Dečjoj bolnici.

Meštani Alibegovca kažu da u tom kraju pucnjave tokom svadbenih veselja u dva lokalna restorana koja su praktično specijalizovana za takve vrste proslava nisu retkost.

"Nekoliko puta smo prijavljivali pucnjavu ali kada je policija izlazila na teren svi su se pravili blesavi i uvek su negirali da je bilo pucnjave. Šta onda preostaje policiji? Da pretresa stotine zvanica? Koliko ja znam, nikada niko za to nije bio kažnjen i samo smo čekali da nam stignu strašne vesti. Eto, upravo se to dogodilo danas i nadam se da će već jednom neko odgovarati za nasumično pucanje te da će to prestati jednom za svagda", priča za "Blic" jedna Alibegovčanka.

Policija povodom ovog nesrećnog slučaja još nije izdala zvanično saopštenje.

Zaplenjene cigarete bez akciznih markica u vrednosti tri miliona dinara (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

HOROR U NOVOM SADU Zalutali metak sa slavlja ranio devojčicu, metak ispalio POLICAJAC KOJI SE ŽENIO

Izvor: Blic, 11.Jun.2017

U novosadskom naselju Alibegovac juče popodne zalutali metak ranio je desetogodišnju devojčicu koja je bila na rođendanskoj žurki u dvorištu jedne kuće, a kako nezvanično saznaje "Blic", metak je ispaljen tokom svadbenog veselja u obližnjem restoranu. Kako "Blic" saznaje metak je ispalio policajac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.